وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان نشست کمیته تدارکات و پشتیبانی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت وگو با خبرنگاران بیان کرد: در چهار قلم کالای مهم مربوط به تجهیزات مبارزه با کرونا که وزارت صمت مسؤول بوده، به تولیدات خوبی رسیدهایم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موضوع مدیریت کرونا، فقط مختص وزارت بهداشت نیست و توفیق یا عدم توفیق در کنترل این بیماری نیز فقط به حساب وزارت بهداشت ثبت نخواهد شد.
رئیس هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همه اقلام مصرفی و حفاظتی در مبارزه با کرونا و عمده دستگاههای تنفس مصنوعی در «آی سی یو» ها از تولیدکنندگان داخلی خریداری میشود.
رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: با توجه به ساخت ونتیلاتور و انواع کیتهای ایرانی تشخیص کرونا در کشور، همه تختهای آی سی یو بیمارستانی کشور مجهز به ونتیلاتور ایرانی شدند و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.
برگزیده جایزه مصطفی(ص) کیت مدل مالتیپلکس آرتی - پی سی آر TEPAT ۱.۰ را برای تشخیص ویروس کرونا معرفی کرد. کیت حاضر، امکان تشخیص سریع و اختصاصی RNA ویروس کرونای استخراج شده از نمونه های گرفته شده از حلق و بینی را با حساسیت بالا فراهم می کند.
وزیر بهداشت گفت: ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن کرونا از مجموعه کوواکس سازمان بهداشت جهانی پیش خرید کرده ایم، تولید مشترک با کشورهای دیگر نیز داریم که کارآزمایی بالینی این واکسن ها در ایران انجام می شود ضمن اینکه آزمایش انسانی برای تولید واکسن ایرانی در بهار ۱۴۰۰ نیز شروع شده است.
نائب رییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران با تاکید بر اینکه حتما واکسنهای دو شرکت آمریکایی هم به ایران میرسد، گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد از داروهایی که ماهانه وارد ایران میشود از کشور آمریکا است و باید در نظر داشته باشیم که تحریمها شامل واکسن نخواهد شد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد بیماران مبتلا به موارد شدید کرونا که به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) نیاز پیدا میکنند با خطر آسیبهای جدی و نادر به گلو مواجه میشوند.
مدیر اجرایی شرکت داروسازی BioNTech پس از تاثیرپذیری ۹۵ درصدی واکسن کرونای این شرکت معتقد است "با توجه به اینکه از تعدادی از شرکت های واکیسیناسیون خواسته شده تا میزان عرضه خود را افزایش دهند، بنابراین می توان پیش بینی کرد که یک زمستان طبیعی را در سال آینده خواهیم داشت" که این مطلب در کنار خبرهای خوش تاثیرپذیری بالای واکسن های کووید ۱۹، امید بازگشت به ...
بر اساس اعلام جهانی، کارآزماییهای بالینی واکسن دکتر شاهین برنده جایزه مصطفی (ص) در فاز انسانی بر روی ۴۳ هزارداوطلب، انجام و اثربخشی این واکسن مشاهده شده است و از آنجایی که این واکسن ایمنی ۹۰ درصدی در بدن در برابر این ویروس ایجاد میکند، از این رو رعایت پروتکلهای بهداشتی به عنوان یک اصل پیشگیرانه باید مورد توجه قرار گیرد، ضمن آنکه همه واکسنها مانند ...
موسسه سرمسازی هند که یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان واکسن در جهان است، قراردادی با شرکت نوواواکس(Novavax) امضا کرد تا به این شرکت در تولید یک میلیارد دوز واکسن ضدکرونا موسوم به NVX-CoV۲۳۷۳ در سال آینده کمک کند.
پزشکان در بخشی از یک آزمایش مهم بالینی برای پیشگیری از ابتلا به موارد شدید کووید-۱۹ سرگرم آزمایش یک داروی استروییدی هستند که برای درمان آسم استفاده می شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موارد روزانه مرگ کرونا در کشور بعد از حدود یکماه برای دومین روز متوالی به زیر ۴۰۰ نفر رسید و امروز ۳۸۹ فوتی داشتیم.
سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۸۵ ادعای طب سنتی برای کرونا بررسی شده و ۱۹ ادعا به مرحله نهایی رسیده، هر ادعایی از جمله داروی امام کاظم(ع) نیز قابل بررسی است البته درباره صحت روایت باید حوزه علمیه نظر دهد.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: محققان ایرانی به دانش ساخت واکسن کرونا دست یافتهاند و کشور ما همپای دنیا در ساخت واکسن حرکت میکند.